duminică, 22 iulie 2012

Democraţie pentru toţi a luat sfârşit


În perioada 17-20 aprilie 2012, Consiliul Judeţean al Elevilor Gorj a organizat proiectul „Democraţie pentru toţi”, în cadrul căruia a desfăşurat mai multe activităţi. În prima zi, participanţii au concurat pentru primele locuri într-un treasure hunt intitulat „Monumentele lui Brâncuşi”. Cele 9 echipe au primit foi de lucru şi indicii pentru a ajunge în anumite puncte, parcurgând tot traseul în aproximativ o oră. După jocurile de societate desfăşurate începând cu ora 17:00 în Sala de Lectură a Bibliotecii „Christian Tell”, au fost anunţaţi câştigătorii Treasure Hunt-ului, care au fost premiaţi cu trofee şi diplome.











În cea de-a doua zi, tinerii au participant la un Training pe tema „Managementul Conflictului şi Leadership”, training continuat în cea de-a treia zi, alături de un Atelier de origami. Pentru încheierea proiectului „Democraţie pentru toţi”, participanţii au realizat un moment artistic, o piesă de teatru, au filmat câteva momente petru a surprinde ideile principale ale taberei, sfârşindu-se cu un joc în aer liber cu baloane cu apă.










În total, au participat aproximativ 30 de elevi la activităţi, având invitaţi dinafara judeţului, membri ai Biroului de Presă din Sibiu, Călin Cociş, şi Mehedinţi, Andreea Paulescu, care au fost cazaţi alături de alţi elevi dinafara municipiului în căminul Liceului Teologic „Sf. Nicodim”, Târgu-Jiu. Pentru desfăşurarea proiectului, i-am avut alături ca parteneri pe : Cercetaşii României, Grup de Iniţiativă „Constantin Brâncuşi”, Biblioteca Judeţeană „Christian Tell”, Consiliul Judeţean şi ca sponsori: Librăria „Zeus”, SC. Domina Imobiliare. SRL şi SC. Hans Oberdir. SRL.
Cu acest proiect, Consiliul Judeţean al Elevilor Gorj va participa la concursul naţional „CNE – factor al democratismului educaţional” pentru a obţine locuri la Şcoala de Vară, din perioada 20-25 august 2012.

Vă mulţumim tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu