miercuri, 9 ianuarie 2013

Actiune Regionala de 1 Decembrie

“Mandri ca suntem olteni”

     Motto-ul liceenilor olteni s-a facut remarcat pe data de 1 Decembrie , cu ocazia sarbatoririi zilei nationale . Plini de spiritul patriotic , noii membrii ai Consiliului Regional , s-au organizat  pentru a depune in fiecare judet participant cate o coroana in memoria eroilor decedati , pentru a arata comunitatii ca DA ,avem cu ce ne mandri .
    De asemenea , tinerii au reusit sa imprime oamenilor din orasul lor cateva motive , gasite si create de ei , expuse pe un panou , de pe care fiecare om care era interesat  putea sa isi aleaga  si sa decida daca doreste sa ofere si el in schimb o idee , un imbold pentru care merita sa fii nationalist . Surprinsi placut , romanii nu au ezitat sa isi exprime si ei conceptiile despre calitatile tarii noastre , sa socializeze cu tinerii ,ba chiar sa dezbata anumite probleme, toate acestea fiind premiate de elevi printr-o bratara, printr-un steag ,simboluri ale tricolorului .
     Momentul final , care a reusit sa impresioneze comunitatea , a fost acela in care fiecare Consiliu Judetean al Elevilor  a creat un moment unic prin formarea siglei CRE din renumitele gulgute , ei fiind primii care au “ luminat “ centrele oraselor .
    Reusind sa se mobilizeze intr-un timp atat de scurt, membrii Consiliului au dus la sfarsit prima lor activitate , au demonstrat ca pot forma o echipa excelenta , aceste lucruri vazandu-se in filmuletele pe care le-au creat , in pozele postate pe retelele de socializare . Astfel , data de 1 Decembrie a ramas, cu siguranta ,una memorabila atat pentru tineri , cat si pentru restul oamenilor , care , in urma acestei activitati si-au adus aminte de ce ar trebui sa fie mandri de tara lor , de ce ar trebui sa se considere norocosi ca s-au nascut pe meleaguri romanesti.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu