luni, 9 mai 2011

Gala Premiilor in Educatie in Gorj

Fundaţia Dinu Patriciu organizează în acest an a 3-a ediţie a „Galei  Premiilor  în Educaţie”, (http://www.premiileineducatie.ro) care are ca scop premierea oamenilor, a proiectelor şi a instituţiilor cu un impact semnificativ asupra sistemului educaţional din România.
In concurs se pot inscrie persoane fizice (elevi, studenti, educatori, invatatori, profesori preuniversitari si universitari, cercetatori, bibliotecari), organizatii neguvernamentale si institutii de invatamant de stat sau private, incepand cu data de 15.06.2011 pana la data de 27.09.2011 .

Concursul este structurat in 5 categorii si 11 sectiuni pentru care, Fundatia Dinu Patriciu ofera premii in valoare totala de 250.000 de euro :

Categoria "Invatamant preuniversitar":

1. Elevul anului (din clasele V - XII)
2. Educatorul/Invatatorul anului
3. Profesorul anului
4. Scoala anului (scoli generale de stat sau private, inclusiv licee)

Categoria "Invatamant universitar":

5. Studentul anului (in ciclul de licenta, master sau doctorat)
6. Profesorul anului
7. Facultatea anului (institutii de stat sau private)

Categoria "Cercetare":

8. Cercetatorul anului

Categoria "Biblioteci":

9. Bibliotecarul anului

Categoria "Organizatii neguvernamentale si proiecte educationale":

10. ONG-ul anului in domeniul educatiei
11. Cel mai bun proiect educational realizat de un ONG sau institutie de invatamant

In judetul Gorj, echipa „Praf de Stele” de la Colegiul Naţional “George Coşbuc” din Motru formată din elevele Ramona Dincă, Diana Dobre şi Alexandra Dobre a fost aleasă să desfăşoare o campanie de promovare a „Galei  Premiilor  în Educaţie” . Sprijinite de colegii lor, membrele acestei echipe au initiat in oras întâlniri cu elevii, profesorii şi conducerile şcolilor şi ale bibliotecilor, pentru a populariza evenimentul şi a îndemna pe cei ce îndeplinesc condiţiile să se înscrie la ,,Gala Premiilor în Educaţie”. Unităţile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi ONG-urile din judeţul Gorj vor fi şi ele informate în acest sens. Pe cei interesaţi îi invităm pe blogul echipei ,,Praf de Stele”: http://prafdestele4agil.blogspot.com/ .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu